Close Menu
    پست های اخیر

    مصر منتظر دریافت گاز از اسرائیل

    تیر 16, 1404

    باد کاشتند اما طوفان همبستگی درو شد

    تیر 15, 1404

    فینال واقعی لیگ قهرمانان در مت‌لایف!

    تیر 15, 1404
    Facebook X (Twitter) Instagram
    اخبار روز
    • صفحه اصلی
    • اقتصادی
    • بورس
    • سیاسی
    • وام
    نیوز 01
    اخبار روز
    Home»بورس»مصر منتظر دریافت گاز از اسرائیل
    بورس

    مصر منتظر دریافت گاز از اسرائیل

    مدیر سایتBy مدیر سایتتیر 16, 1404بدون دیدگاه2 Mins Read


    مصر منتظر دریافت گاز از اسرائیل

    وزارت انرژی رژیم صهیونیستی، روز پنجشنبه، نزدیک به یک هفته پس از تعطیلی دو میدان بزرگ فراساحلی پس از تجاوز نظامی به ایران و پاسخ تهران، اعلام کرد که «اسرائیل»، صادرات محدود گاز طبیعی را از مازاد عرضه خود، از سر گرفته است.

    به گزارش بورس نیوز، یک سخنگوی این وزارتخانه به رویترز گفت: پس از تامین نیاز‌های داخلی، صادرات اکنون از محل مازاد تولید، از سر گرفته می‌شود. یک منبع وزارت انرژی گفت که بیشتر گاز صادراتی محدود، در حال حاضر به اردن جریان دارد و فقط حجم کوچکی به مصر می‌رود.

    تولیدکنندگان کود مصری که به دلیل اختلال در عرضه گاز از سرزمین‌های اشغالی فلسطین، مجبور به توقف فعالیت خود شدند، به رویترز گفتند: هنوز گازی دریافت نکرده‌اند، اما انتظار دارند که جریان گاز از هفته آینده از سر گرفته شود.

    رژیم صهیونیستی پس از اقدامات تجاوزکارانه و پاسخ ایران، میدان لویاتان که توسط شورون و میدان کاریش که توسط شرکت انرژن اداره می‌شد را تعطیل کرده و صادرات گاز را متوقف کرد. تنها میدان تامار فعال مانده است که عمدتا تقاضای داخلی را تامین می‌کند.

    الی کوهن، وزیر انرژی رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه گفت که صادرات تنها زمانی از سر گرفته می‌شود که مقامات نظامی آن را ایمن تشخیص دهند. او به رویترز گفت: نمی‌خواهم از ذخیره استراتژیکمان استفاده کنم، بنابراین، لازم بود صادرات کاهش یابد.

    مصر که از زمان کاهش تولید داخلی گاز در سال ۲۰۲۲، به طور فزاینده‌ای به واردات گاز از سرزمین‌های اشغالی متکی شده، در تلاش است تا شکاف عرضه را جبران کند. این کشور استفاده از نفت کوره در نیروگاه‌ها را افزایش داده و قرارداد‌هایی را برای واردات بیش از هشت میلیارد دلار گاز طبیعی مایع امضا کرده است و همزمان، واحد‌های گازی سازی مجدد شناور را آماده می‌کند.

    بر اساس گزارش رویترز، اطلاعات سازمان ابتکار داده مشترک (JODI) نشان داده که گاز رژیم صهیونیستی، معمولا ۶۰ درصد از کل واردات گاز مصر و حدود یک پنجم کل مصرف این کشور را تشکیل می‌دهد.

    اشتراک گذاری :





    منبع

    مدیر سایت
    • Website

    Add A Comment
    Leave A Reply Cancel Reply

    پست های اخیر
    آخرین پست ها
    درباره ما

    جدیدترین اخبار سیاسی-اقتصادی-فرهنگی و ورزشی

    خدمات
    • یدک کش کرج | امداد خودرو و مکانیک سیار
    • امداد خودرو بوشهر | تماس با مکانیک سیار و یدک کش
    • یدک کش بوشهر | تماس فوری با امداد خودرو و مکانیک سیار
    • مکانیک سیار کرج | شماره امداد خودرو
    • امداد خودرو کرج | شماره یدکش و مکانیک سیار
    • شماره یدک کش کرج | امداد خودرو و مکانیک سیار شبانه روزی
    • امداد خودرو بوشهر
    پوشش
    • پنچرگیری سیار کرج
    • یدک کش اصفهان | تلفن تماس یدکش چرخگیر نیسان
    • حمل خودرو تهران | یدکش کش شبانه روزی تهران
    • مکانیک شبانه روزی تهران | شماره امداد خودرو و یدک کش
    • اخبار اقتصادی

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.