Close Menu
    پست های اخیر

    هواشناسی ایران 1404/3/12؛ استمرار جو آرام در کشور امروزوفردا

    خرداد 12, 1404

    امام خمینی(ره) معمار هویت عقلانی انقلاب

    خرداد 12, 1404

    دولت به دوران کار نکردن و حقوق گرفتن در ادارات پایان می‌دهد؟

    خرداد 12, 1404
    Facebook X (Twitter) Instagram
    اخبار روز
    • صفحه اصلی
    • اقتصادی
    • بورس
    • سیاسی
    • وام
    نیوز 01
    اخبار روز
    Home»بورس»شهرستان خواف؛ در قامت منطقه ملی و فراملی نقش آفرینی کند/ شهرستان خواف به عنوان محور توسعه شرق ایران
    بورس

    شهرستان خواف؛ در قامت منطقه ملی و فراملی نقش آفرینی کند/ شهرستان خواف به عنوان محور توسعه شرق ایران

    مدیر سایتBy مدیر سایتخرداد 3, 1404بدون دیدگاه4 Mins Read


    شهرستان خواف؛ در قامت منطقه ملی و فراملی نقش آفرینی کند/ شهرستان خواف به عنوان محور توسعه شرق ایران

    نماینده مردم رشتخوار و خواف در مجلس شورای اسلامی گفت:این نمایشگاه برای معرفی شهرستان خواف به عنوان محور توسعه شرق ایران برگزار شد. کشور ایران رنگین کمانی از فرصت هاست. این هنر نیرو‌های انسانی است که برای ظهور این فرصت‌ها تلاش کنند. نمی‌توانیم بگذاریم سرمایه ملی از بین برود. 

    به گزارش بورس نیوز، امیر توکلی رودی، نماینده مردم رشتخوار و خواف در مجلس شورای اسلامی درجمع خبرنگاران در اولین نمایشگاه بین المللی بورس، بانک، بیمه در مشهد اظهار کرد: ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ اینوکس را در خراسان رضوی برگزار کردیم. شاید برای اولین بار است که شاهد این چنین نمایشگاه باشکوهی در حوزه صنعتی و معدنی و… در مشهد باشیم.

    وی افزود: همیشه سوال بود که خواف و سنگان کجاست. علیرغم اینکه یک سوم خوراک فولاد کشور در منطقه خواف و سنگان تامین می‌شود، اما همیشه سوال بود که خواف و سنگان کجاست؟ 

    توکلی رودی ادامه داد: فرصت‌های بی بدیلی از جمله عظیم‌ترین سرمایه سنگ آهن کشور در این مناطق وجود دارد. عظیم‌ترین ذخایر وارد خاک افغانستان می‌شود و این امر می‌تواند موجب انتقال دانش فنی به عنوان یک دستاورد به معادن افغانستان باشد و به خلق ارزش تبدیل شود.

    نماینده مردم رشتخوار و خواف در خانه ملت بیان کرد: همه اینها فرصت‌هایی است که در پهنه صنعتی و معدنی سنگان خواف قرار گرفته است. فرصت‌هایی که در شهرستان خواف وجود دارد باید نه تنها به اطلاع فعالان داخل بلکه در عرصه‌های ویژه معرفی شود. اعتقادمان بر این است که این گوشه مستعد کشور می‌تواند در قامت منطقه ملی و فراملی نقش آفرینی کند.

    وی بیان کرد: اگر می‌گوییم یک سوم خوراک فولاد کشور در سنگان خواف تامین می‌شود، این سرمنشا یک تحول بزرگ در تکمیل زنجیره فولاد است. همه تلاش مان را گذاشتیم تا زیرساخت‌های منتهی به پهنه صنعتی و معدنی خواف را هر روز بیشتر کنیم.

    توکلی رودی در این باره خاطرنشان کرد: در حوزه شبکه راه‌های ارتباطی به همت سرمایه گذاران مسیر چهاربانده شدن سنگان و تربت حیدریه در حال رقم خوردن است. زیرساخت‌های مسیر کریدور ترانزیتی شمال به جنوب که می‌تواند از چابهار شروع شود، در حال آماده سازی است. حتما فرودگاه نیز به عنوان یک زیرساخت مهم در برنامه ریزی قرار گرفته تا هاب منطقه‌ای را درپهنه صنعتی و معدنی سنگان خواف داشته باشیم.

    این نماینده مردم خواف در مجلس شورای اسلامی همچنین، گفت: تونل ۲۰ هزار مگاواتی انرژی بادی را داریم که نه تنها ناترازی امروز کشور را جبران می‌کند، بلکه به عنوان یک دیپلماسی تهاتر در آتیه نزدیک برای انتقال کالا‌های استراتژیک و دریافت مواد معدنی مورد استفاده قرار می‌گیرد. 

    وی ادامه داد: در قدم مشترک در این همایش بزرگ جلسات متعددی با تجار افغانستان داشتیم و تلاش مان این است که نگاه تجار را به صورت B۲B به هم نزدینک کنیم. همچنین، پیشنهادی از سوی اتاق بازرگانی سوخت و انرژی افغانستان داشتیم که مقرر شد در بررسی واگذاری، یک شهرک برای سوخت تجار افغان ترسیم شود. 

    توکلی رودی عنوان کرد: در این گوشه از کشور که ما درباره آن تعریف می‌کنیم، قرار را بر این گذاشتیم که هلدینگ معدنی شرق کشور را ترسیم کنیم. امروز محصول ما به محصول نهایی گندله تعرف نمی‌شود. در حوزه اکتشافات، مس، طلا، و … که مستعد اکتشافات و فناوری است ورود پیدا خواهیم کرد تا زنجیره را تکمیل کنیم.

    وی افزود: در آتیه نزدیک محصولاتی با ارزش افزوده بالا تولید می‌کنیم. همه اینها یک وفاق ویژه را می‌طلبد. حتما انتقال آب دریای عمان به عنوان یک کمبود گاز به عنوان یک رسالت و سیاستگذاری ما خواهد بود. ۵۲ میلیون متر مکعب سهمیه انتقال آب دریای عمان است. این یعنی ۵۲ میلیون متر مکعب آب به سنگان می‌رسد.

    نماینده مردم رشتخوار و خواف در مجلس شورای اسلامی در پیان از تعامل استاندار با مسئولین استان و شهرستان و مدیران، سرمایه گذاران تشکر کرد و گفت: این نمایشگاه برای معرفی شهرستان خواف به عنوان محور توسعه شرق ایران برگزار شد. کشور ایران رنگین کمانی از فرصت هاست. این هنر نیرو‌های انسانی است که برای ظهور این فرصت‌ها تلاش کنند. نمی‌توانیم بگذاریم سرمایه ملی از بین برود. 

    اشتراک گذاری :





    منبع

    مدیر سایت
    • Website

    Add A Comment
    Leave A Reply Cancel Reply

    پست های اخیر
    آخرین پست ها
    درباره ما

    جدیدترین اخبار سیاسی-اقتصادی-فرهنگی و ورزشی

    خدمات
    • یدک کش کرج | امداد خودرو و مکانیک سیار
    • امداد خودرو بوشهر | تماس با مکانیک سیار و یدک کش
    • یدک کش بوشهر | تماس فوری با امداد خودرو و مکانیک سیار
    • مکانیک سیار کرج | شماره امداد خودرو
    • امداد خودرو کرج | شماره یدکش و مکانیک سیار
    • شماره یدک کش کرج | امداد خودرو و مکانیک سیار شبانه روزی
    پوشش
    • پنچرگیری سیار کرج
    • یدک کش اصفهان | تلفن تماس یدکش چرخگیر نیسان
    • حمل خودرو تهران | یدکش کش شبانه روزی تهران
    • مکانیک شبانه روزی تهران | شماره امداد خودرو و یدک کش
    • اخبار اقتصادی

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.