Close Menu
    پست های اخیر

    مقدم فر: دشمن بعد از شکست نظامی به دنبال دوقطبی سازی در کشور است

    تیر 5, 1404

    خدمات امداد ایران خودرو بدون وقفه ادامه دارد

    تیر 5, 1404

    باقی حقوق بازنشستگان نیوهای مسلح در حال پرداخت است

    تیر 5, 1404
    Facebook X (Twitter) Instagram
    اخبار روز
    • صفحه اصلی
    • اقتصادی
    • بورس
    • سیاسی
    • وام
    نیوز 01
    اخبار روز
    Home»سیاسی»مقدم فر: دشمن بعد از شکست نظامی به دنبال دوقطبی سازی در کشور است
    سیاسی

    مقدم فر: دشمن بعد از شکست نظامی به دنبال دوقطبی سازی در کشور است

    مدیر سایتBy مدیر سایتتیر 5, 1404بدون دیدگاه8 Mins Read


    به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، حمیدرضا مقدم‌فر کارشناس مسائل راهبردی امشب، چهارشنبه‌شب، در برنامه «به‌افق فلسطین» شبکه افق، طی سخنانی درباره 12 روز جنگ اخیر، بیان کرد: طبیعی است که دشمنِ شکست‌خورده برای توجیه ناکامی‌های خود می‌گوید که پیروز است اما برای همگان روشن است که آنها شکست خورده‌اند، ما که طرف پیروزیم این را نمی‌گوییم و خود آمریکایی‌ها به این مسئله اذعان دارند. نتانیاهو در طوفان الاقصی در بن‌بست بود و اجماع عمومی برای حمله به ایران شکل گرفته بود ولی بعد از شکست، با وی مقابله کردند.

    وی افزود: در آمریکا هم ترامپ در فشار بود و احمقانه به رسانه‌های خودشان حمله کرد و گله کرد؛ “چرا می‌گویید ما شکست خورده‌ایم.”، صحنه روشن است، شکست و پیروزی در یک نبرد با دو شاخص است؛ یکی اینکه خسارات دیده شود اما این شاخص مناسبی نیست. ما در جنگ تحمیلی حدود 200 هزار شهید دادیم و چند استان درگیر بود ولی کسی نمی‌گوید ایران شکست خورد، در این ماجرا هم ما و اسراییل خسارت دیدیم ولی خسارات او به‌تعبیر رسانه‌های‌شان در حدی است که می‌گفتند؛ “اسراییل تبدیل به غزه شده است”. ما خسارات دیدیم و فرماندهان، دانشمندان و بعضی مردم را از دست دادیم. ما سرزمین وسیعی داریم اما خسارات در سرنوشت کشور کارساز نیست اما سرزمین کوچک اشغالی حدود یک‌هشتمِ کشور ماست و با کوچکترین هجمه آسیب جدی می‌بیند، مردم اسراییل مثل مردم ما نیستند و مادی هستند.

    کارشناس مسائل راهبردی عنوان کرد: ملت ما عاشق امام حسین(ع) و مقام معظم رهبری هستند. پیروزی در جنگ یک شاخص اصلی دارد و این است که باید دید حمله‌کننده به اهداف خود رسیده یا نه، دشمن در این ماجرا شکست خورد، هزینه داد و به اهداف خود در تغییر نظام سیاسی، از بین بردن زیرساخت‌های موشکی و آسیب به هسته‌ای نرسیده است. رسانه‌های غربی ترامپ و نتانیاهو را در فشار قرار داده‌اند که اینان شکست خورده‌اند. در زمان حمله، داخل اسرائیل اتحاد بود اما الآن نتانیاهو را محکوم می‌کنند، می‌گویند برای این حمله 10 سال تدبیر کرده‌اند؛ طراحی این نیز کارِ یک روز و یک ماه نیست و بعد از طوفان‌الاقصی، تمرین عملیاتی انجام دادند و دیدند الآن وقت حمله به ایران است و از بن‌بست خارج می‌شوند. اسرائیلی‌ها فکر می‌کردند فروپاشی خود را با حمله به ایران به تأخیر می‌اندازند ولی نتیجه به‌عکس شد و به فروپاشی‌شان سرعت داد.

    مقدم‌فر درباره اینکه برخی مردم توقع داشتند که؛ “باید کار اسرائیل را به پایان می‌رساندیم.”، عنوان کرد: این هم خوب است و هم بد؛ مطالبه نابودی اسرائیل در مردم وجود دارد و عالی است اما باید تحلیل درست هم داشته باشیم، این روزها گفته می‌شود؛ چرا توقف جنگ را پذیرفتیم؟ و حتی برخی می‌گویند؛ این توقف جنگ، همان صلح تحمیلی نبود؟ باید در پاسخ گفت صلح این است که ما از مؤلفه‌های قدرت خود که موضوعات مختلفی است عبور کنیم و از مؤلفه‌های سیاسی کوتاه بیاییم و بده‌بستان کنیم اما بده‌بستانی نبوده است، امیر قطر گفت؛ “ترامپ با من تماس گرفته و خواستار توقف شده است.”، و ما این را پذیرفتیم، ما این توقف را به دشمن تحمیل کردیم؛ آیا ما از موشکی، هسته‌ای، نظام سیاسی و مردم عبور کردیم؟ کجا صلح کردیم که تحمیلی باشد؟ نظام ما مقتدر است؛ نباید این حرف‌ها مطرح شود و این تصمیم کلی نظام بوده است، ما این توقف را به دشمن تحمیل کردیم؛ نتانیاهو در ابتدای جنگ به آمریکایی‌ها گفته بود؛ “طرح 10ساله که برنامه‌ریزی و تمرین شده است، من را نجات می‌دهد و کار ایران را نهایتاً تا یک ماه تمام می‌کنم.”، نتانیاهو و ترامپ گفتند؛ “آن‌قدر ادامه خواهیم داد تا به اهداف خود یعنی برچیده شدن موشکی، هسته‌ای و تعویض رژیم برسیم.”، اما بعد از سخنان رهبری معظم انقلاب بحث تغییر نظام را پس گرفتند.

    وی گفت: در پاسخ به اینکه چرا به جنگ ادامه ندادیم نیز باید گفت اسرائیل حمله به ایران را برای خروج از یک بن‌بست انتخاب کرده بود نه اینکه قدرت بالایی داشته باشد و او حمله کرد تا انسجام را داخل اسرائیل ایجاد کند و مسائل خود را به فراموش ببرد. نتانیاهو در حال سقوط و افول در ابعاد مختلف و مسائل داخلی خود بود و می‌خواست با این حمله مشکلات را حل کند ولی به نتیجه نرسید. ادامه دادن جنگ توسط ما کمک به او بود و اتفاقاً او باید برود و دچار افول شود، اسرائیل مجبور شد به جنگ توقف دهد چون اهداف مدنظرش را حاصل نکرد، البته ما از این تهدید بزرگ نخواهیم گذشت و نسبت ما با اسرائیل بحث وجودی و هویتی است.

    مقدم‌فر عنوان کرد: امروزه دنیای عرب، مسلمانان و افکار عمومی بعد از این حمله دریافتند که اسراییل غده سرطانی است. آمریکایی‌ها منتظر بودند کشورهای عرب در این حمله با او همراهی کنند اما این‌گونه نشد و اولین کشوری که به‌نفع ایران بیانیه داد عربستان و سپس ترکیه و کشورهای عربی بودند که این شکستی برای اسرائیل و آمریکا در ابتدای ماجرا است. هر وقت اسرائیل جان بگیرد ممکن است به‌سوی ما بیاید و اتفاقاً ما باید توانمندی‌های خود را بیش از پیش افزایش دهیم و قوی‌تر شویم. نباید با این مسئله احساسی برخورد کرد باید بدانیم که ما آماده‌ایم.

    وی با گرامیداشت شهیدان طهرانی‌مقدم و حاجی‌زاده گفت: ما آماده هستیم و موشک‌های‌مان را برای اسرائیل آماده کرده‌ایم و صدها هزار موشک در شهرهای متعدد موشکی داریم. کسانی که برخی شبهات را مطرح می‌کنند به رهبری معظم انقلاب توجه ندارند، دنیا امروز غده سرطانی اسرائیل را شناخته و از سوی دیگر نیز رهبر عزیز، بصیر و حکیم ما را شناخته است و اگر می‌توانستند آسیبی به ایشان بزنند، حتماً انجام می‌دادند اما امروز رهبر انقلاب با صلابت و سلامت ایستاده‌اند.

    کارشناس مسائل راهبردی خاطرنشان کرد: باید دقیق‌تر نگاه کنیم و بدانیم شرایط جنگ تغییر خواهد کرد و لازم است عمیق‌تر فکر کنیم. لازم است به مسئولان خود اعتماد داشته باشیم. در جریان به تعویق افتادن عملیات وعده صادق بعضاً می‌گفتند؛ “چرا دراین‌باره محافظه‌کاری می‌شود؟”، پس از آن بود که رهبر انقلاب فرمودند؛ “ما شتابزده نیستیم و تعلل نخواهیم کرد و در زمان لازم انجام خواهد شد”. بنده شهادت داده‌ام که سردار سلامی لحظه به لحظه به‌دنبال شهادت بود و با شهید حاجی‌زاده رفاقت داشتم و او هم دنبال شهادت بود، و مگر می‌شود چنین افرادی محافظه‌کار شوند؟ امروز دشمن به‌دنبال دوقطبی‌سازی و خصوصاً نیروهای انقلابی است؛ امروزه منافقین در پوشش جریان انقلابی به‌دنبال افتراق بین این نیروها هستند.

    مقدم‌فر گفت: ما منطق داریم و برای هر کاری طبق منطق‌مان پیش می‌رویم؛ همه دوست دارند اسرائیل حتی یک لحظه نباشد، در این روزها شاهد مواضع خوب رئیس جمهور و وزیر امور خارجه بودیم.

    وی در ادامه سخنان خود خاطرنشان کرد: لازم است کل جامعه تحلیلی دقیق از ماجرا داشته باشند؛ ما اخیراً جنگ ترکیبی را شاهد بودیم و جنگ نظامی، رسانه و شناختی واقع شد. در این جنگ ترکیبی باید دقیق باشیم و بدانیم با یک حرف و توییت، ممکن است در پازل دشمن قرار بگیریم. بعد از توقف جنگ، دشمن به این نتیجه رسیده است که باید از داخل فعال شود. تأکید می‌کنم که هرجا امّت و امام با هم بودند، پیروزی حاصل شده است، اگر انقلاب به اینجا رسیده است، مردم بصیر ما در شرایط سخت ایستادگی کردند؛ انقلاب منافع دشمن را به‌هم زده است و خواهان گاو شیرده هستند اما مردم ما می‌خواهند استقلال داشته باشند.

    کارشناس مسائل راهبردی اظهار داشت: نتانیاهو فکر کرد ایران ضعیف شده است و وارد جنگ شدند و نتیجه نگرفتند؛ ما باید آمادگی خود را حفظ و با دقت مسائل را دنبال کنیم. دشمن بعد از شکست در جنگ نظامی، می‌خواهد بین مردم و اقوام مختلف آشوب و دعوا راه بیندازد؛ مردم ما با انسجام زندگی می‌کنند و دشمن می‌خواهد وحدت ملی را به‌هم زند و دوقطبی‌های مختلف را ایجاد کند. منافقین امروزه مزدور آمریکا و اسرائیل هستند و در تلاش ایجاد دوقطبی هستند تا در کشور دودستگی شکل بگیرد، بصیرت این است که تن به این دوقطبی‌ها ندهیم.

    مقدم‌فر با تأکید بر لزوم حفظ وحدت ملی و پرهیز از سخنان تنش‌زا گفت: ما در این جنگ بیش از 10 دستاورد داشتیم اما بالاترین دستاورد، انسجام ملی است، این انسجام ملی یعنی تودهنی به دشمن اما دوقطبی می‌تواند این انسجام را به‌هم بزند.

    وی درباره گفت‌وگوی اخیر رییس‌جمهور با ولیعهد عربستان و اعلام بر امکان گفت‌وگو با آمریکا و بعضی حواشی درباره این سخنان، عنوان کرد: ممکن است رییس‌جمهور محترم حرفی را اشتباه بزنند و نباید به ایشان هتک حرمت شود، باید تذکر ناصحانه دهیم چون می‌دانیم که ایشان خیرخواه کشور است. دشمن می‌خواست ما را مقابل کشورهای منطقه قرار دهد؛ ما برای اولین‌بار وقتی پایگاه آمریکا را در قطر زدیم و از نظر دیپلماسی خوب عمل کردیم، دشمن می‌خواست ایران را به تهدید منطقه بدل کند اما نتوانست. ما هم مجبور شدیم در پاسخ به آمریکا، پایگاه این کشور را در قطر که ارتباط خوبی با ما دارد، بزنیم و در دیپلماسی به‌نحوی عمل کردیم که ارتباط خوب ما با قطر حفظ شد.

    کارشناس مسائل راهبردی گفت: ما در مذاکره بودیم ولی در حین مذاکره به ما حمله کردند. سرعت تحولات بالاست و وقتی در ابتدا مذاکره را مطرح کردند، دکترین نه جنگ و نه مذاکره را داشتیم و ترامپ نامه‌ای داد که؛ “نگران مسئله هسته‌ای هستیم و بیاید مذاکره کنیم و یا جنگ می‌کنیم.”، ما در افکار عمومی دنیا مذاکره را پذیرفتیم و نه جنگ را.

    کارشناس مسائل راهبردی بیان کرد: اگر آن روز مذاکره را نمی‌پذیرفتیم همین حمله انجام می‌شد ولی ما در ماجرای مذاکره حرف‌های خود را زدیم و گفتیم غیرمستقیم با واسطه‌گری عمان مذاکره می‌کنیم و دست برتر را داشتیم و با پیش‌شرط جلو رفتیم. شاید در ذهن رییس‌جمهور این است که هم آماده جنگ و دفاع هستیم ولی نباید بگذاریم در افکار عمومی هم ضد مذاکره خوانده شویم.

    انتهای پیام/+



    منبع

    مدیر سایت
    • Website

    Add A Comment
    Leave A Reply Cancel Reply

    پست های اخیر
    آخرین پست ها
    درباره ما

    جدیدترین اخبار سیاسی-اقتصادی-فرهنگی و ورزشی

    خدمات
    • یدک کش کرج | امداد خودرو و مکانیک سیار
    • امداد خودرو بوشهر | تماس با مکانیک سیار و یدک کش
    • یدک کش بوشهر | تماس فوری با امداد خودرو و مکانیک سیار
    • مکانیک سیار کرج | شماره امداد خودرو
    • امداد خودرو کرج | شماره یدکش و مکانیک سیار
    • شماره یدک کش کرج | امداد خودرو و مکانیک سیار شبانه روزی
    • امداد خودرو بوشهر
    پوشش
    • پنچرگیری سیار کرج
    • یدک کش اصفهان | تلفن تماس یدکش چرخگیر نیسان
    • حمل خودرو تهران | یدکش کش شبانه روزی تهران
    • مکانیک شبانه روزی تهران | شماره امداد خودرو و یدک کش
    • اخبار اقتصادی

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.