Close Menu
    پست های اخیر

    بازدید اعضای کمیسیون اصل ۹۰ از سامانه‌ های نظارتی سازمان بورس

    خرداد 18, 1404

    بازده بورس در صدر رقابت/ رشد مثبت ۳ ماهه در میان زیان‌های سکه و دلار

    خرداد 18, 1404

    نرخ سود بانکی از قانون فراتر رفت/ بانک مرکزی به افزایش نرخ سود چراغ سبز نشان داد؟

    خرداد 18, 1404
    Facebook X (Twitter) Instagram
    اخبار روز
    • صفحه اصلی
    • اقتصادی
    • بورس
    • سیاسی
    • وام
    نیوز 01
    اخبار روز
    Home»بورس»بازده بورس در صدر رقابت/ رشد مثبت ۳ ماهه در میان زیان‌های سکه و دلار
    بورس

    بازده بورس در صدر رقابت/ رشد مثبت ۳ ماهه در میان زیان‌های سکه و دلار

    مدیر سایتBy مدیر سایتخرداد 18, 1404بدون دیدگاه2 Mins Read


    بازده بورس در صدر رقابت/ رشد مثبت ۳ ماهه در میان زیان‌های سکه و دلار

    داده‌های آماری مرکز نظارت بر صندوق‌های سرمایه‌گذاری و هم‌چنین اداره تحلیل‌های اقتصادی و ریسک سازمان بورس و اوراق بهادار، از عملکرد ۳ ماهه ابزارهای سرمایه‌گذاری، در کسب بازده، نشان می‌دهد: در این دوره، هم‌زمان با نزول ۵ تا ۱۰ درصدی بازارهای سکه و دلار، بازده موزون ۸ ابزار سرمایه گذاری بورسی مثبت بوده است.

    به گزارش بورس‌نیوز، داده‌های آماری استخراج شده از مرکز نظارت بر صندوق‌های سرمایه‌گذاری سازمان بورس نشان می‌دهد که در سه ماه گذشته، میانگین وزنی بازده صندوق‌های مبتنی بر کالا (انرژی) به ۳۱.۵ درصد رسیده است. این بدین معناست که سرمایه‌گذاران در این صندوق‌ها، که در بازار سرمایه قابل معامله‌اند، بالاترین سود را در میان تمام فرصت‌های سرمایه‌گذاری در بازارهای دارایی کسب کرده‌اند.

    در این دوره سه‌ماهه، میانگین موزون بازده صندوق‌های سرمایه‌گذاری اهرمی معادل ۱۲.۹ درصد بوده است. همچنین، میانگین بازده صندوق‌های سهامی در همین بازه ۱۲.۲ درصد برآورد شده است. میانگین وزنی بازده صندوق‌های مختلط فعال در بازار سرمایه نیز ۹.۹ درصد بوده که تقریبا برابر با میانگین بازده بازار سهام است.

    طبق محاسبات مرکز نظارت بر صندوق‌های سرمایه‌گذاری سازمان بورس، میانگین وزنی بازار سهام در سه ماه گذشته معادل ۹.۶۷ درصد برآورد شده است؛ رقمی که بالاتر از بازده بازارهای ارز دیجیتال، طلا، سکه و دلار قرار دارد.

    در این مدت، صندوق در صندوق‌ها، صندوق‌های طلا و صندوق‌های درآمد ثابت نیز جزو ابزارهای سودده بازار سرمایه بوده‌اند. به‌نحوی‌که میانگین وزنی بازده این ابزارها به ترتیب ۲.۷، ۰.۹ و ۰.۵ درصد تخمین زده شده است. 

    همچنین، صندوق‌های زعفران با ۱.۴ درصد کاهش، تنها ابزار زیان‌ده بازار سرمایه در این دوره بوده‌اند. 

    بررسی‌های آماری نشان می‌دهد که در سه ماه اخیر، سرمایه‌گذاران در بازارهای ارز دیجیتال و طلای ۱۸ عیار به‌طور میانگین به ترتیب ۸.۰۴ درصد و ۱.۶۳ درصد سود کسب کرده‌اند، که این ارقام پایین‌تر از بازده بسیاری از ابزارهای سرمایه‌گذاری بورسی است. 

    داده‌های اداره تحلیل‌های اقتصادی و ریسک سازمان بورس نشان می‌دهد که میانگین زیان سرمایه‌گذاران در بازار سکه تمام بهار آزادی در سه ماه گذشته معادل ۵.۹۳ درصد بوده است. همچنین، در سه ماه گذشته، میانگین زیان سرمایه‌گذاران در بازار آزاد دلار به ۱۰.۶۷ درصد رسیده که به این ترتیب، دلار در کف جدول رده‌بندی ابزارهای مالی از نظر کسب سود و زیان قرار گرفته است.

    منبع: سازمان بورس

     

    انتهای پیام/

    این خبر توسط هوش مصنوعی بورس نیوز تهیه شده است.

    اشتراک گذاری :





    منبع

    مدیر سایت
    • Website

    Add A Comment
    Leave A Reply Cancel Reply

    پست های اخیر
    آخرین پست ها
    درباره ما

    جدیدترین اخبار سیاسی-اقتصادی-فرهنگی و ورزشی

    خدمات
    • یدک کش کرج | امداد خودرو و مکانیک سیار
    • امداد خودرو بوشهر | تماس با مکانیک سیار و یدک کش
    • یدک کش بوشهر | تماس فوری با امداد خودرو و مکانیک سیار
    • مکانیک سیار کرج | شماره امداد خودرو
    • امداد خودرو کرج | شماره یدکش و مکانیک سیار
    • شماره یدک کش کرج | امداد خودرو و مکانیک سیار شبانه روزی
    • امداد خودرو بوشهر
    پوشش
    • پنچرگیری سیار کرج
    • یدک کش اصفهان | تلفن تماس یدکش چرخگیر نیسان
    • حمل خودرو تهران | یدکش کش شبانه روزی تهران
    • مکانیک شبانه روزی تهران | شماره امداد خودرو و یدک کش
    • اخبار اقتصادی

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.