Close Menu
    پست های اخیر

    کیفیت زندگی با ثروت بالا می‌رود؟/ بررسی رابطه درآمد سرانه و شاخص توسعه انسانی

    تیر 16, 1404

    معطلی بیش از هزار پرونده جذب هیئت علمی از سال 1402

    تیر 16, 1404

    کاشمر لرزید/ وقوع زلزله‌ای به بزرگی ۴.۳ ریشتر در کاشمر

    تیر 16, 1404
    Facebook X (Twitter) Instagram
    اخبار روز
    • صفحه اصلی
    • اقتصادی
    • بورس
    • سیاسی
    • وام
    نیوز 01
    اخبار روز
    Home»ورزشی»نقشه ژاوی: بازگشت در جام جهانی ۲۰۲۶
    ورزشی

    نقشه ژاوی: بازگشت در جام جهانی ۲۰۲۶

    مدیر سایتBy مدیر سایتخرداد 23, 1404بدون دیدگاه3 Mins Read



    کد خبر : 2133005 |
    23 خرداد 1404 ساعت 10:42 |
    14.2K بازدید |

    33
    دیدگاه

    شاید هم دوری طولانی‌تر شود


    ژاوی مایل است هدایت یک تیم ملی را در جام جهانی پیش رو برعهده بگیرد.

    نقشه ژاوی: بازگشت در جام جهانی ۲۰۲۶

    به گزارش “ورزش سه”، فصل ۲۵-۲۰۲۴ تمام شده است و به این ترتیب اولین سال پس از جدایی ژاوی هرناندز از باشگاه بارسلونا نیز به پایان می‌رسد. او پس از دو فصل و نیم حضور روی نیمکت این تیم در تابستان گذشته به دوران مربیگری‌اش در این تیم خاتمه داد.

    جدایی او به شکلی تدریجی رقم خورد: من می‌روم، آنها من را قانع به ماندن می‌کنند و در نهایت من را اخراج می‌کنند. شاید در خصوص چرایی این جدایی توافق نظر وجود داشته باشد، اما چگونگی آن هرگز در شان اسطوره‌ای از باشگاه بارسا که ژاوی بوده، هست و خواهد بود، نبود.

    2119127

    به همین دلیل، ژاوی تصمیم عاقلانه‌ای گرفت و به طور کامل از توجه رسانه‌ای فاصله گرفت و طی سال گذشته به‌ ندرت در رویدادهای عمومی حاضر شد، به جز چند بازی نمادین با تیم اسطوره‌های بارسلونا. او از دور عملکرد تیم تحت هدایت هانسی فلیک را دنبال کرد.

    ژاوی پس از برگزاری آخرین بازی‌اش به عنوان سرمربی بارسلونا در ورزشگاه سانچز پیسخوان مقابل رئال مادرید در تاریخ ۲۶ می ۲۰۲۴، تصمیم به استراحت گرفت. برای اولین بار در زندگی‌اش از زمانی که شروع به فوتبال بازی کردن کرده بود، از گرداب همیشگی این ورزش خارج شد. او این مقطع را با هدایت ۱۴۳ بازی به پایان رساند که حاصل آن ۹۰ پیروزی، ۲۴ تساوی و ۲۹ شکست بود و همچنین یک قهرمانی لیگ و یک سوپرکاپ اسپانیا را نیز کسب کرد.

    2023834

    فصل جدید

    این مربی جوان قصد داشت یک سال از کار فاصله بگیرد تا در کنار خانواده و دوستانش تجدید قوا کند. پس از آن، برنامه‌اش یافتن پروژه‌ای ورزشی بود که بتواند او را برای بازگشت به عرصه مربیگری مجدداً به وجد آورد. یکی از اصول اساسی او این بود که برای انتخاب مقصد بعدی عجله نکند و اولین پیشنهاد مربیگری را بدون تامل نپذیرد. همین باعث شد که پیشنهاداتی که از ایتالیا و در میانه فصل از سوی باشگاه‌هایی چون یوونتوس و میلان مطرح شد را رد کرد.

    حالا آ.اس مدعی شده است که گزینه ادامه دوری از مربیگری برای یک سال دیگر طی ماه‌های اخیر جدی‌تر شده و به هیچ عنوان منتفی نیست. در حالی که ژاوی در ابتدا مطمئن بود پس از یک سال استراحت بازمی‌گردد، در حال حاضر چنین قطعیتی وجود ندارد. نام او همچنین از سوی باشگاه‌هایی چون منچستریونایتد، آژاکس، تاتنهام، بایرلورکوزن، الهلال، اینتر میامی، و مونتری مطرح شد اما توافقی میان طرفین حاصل نشد.

    با این حال، گزینه دیگری نیز در ذهن این مربی وجود دارد که به گفته منابع مذکور، از آن استقبال می‌کند: هدایت یک تیم ملی با چشم‌انداز جام جهانی ۲۰۲۶. مسیری که به او امکان می‌دهد حداقل بخشی از زندگی خانوادگی را که در زندگی مربیگری باشگاهی از دست می‌رود، حفظ کند. ژاوی پیش‌ از این نیز پیشنهادی برای دستیاری تیته در تیم ملی برزیل دریافت کرده بود.



    منبع

    مدیر سایت
    • Website

    Add A Comment
    Leave A Reply Cancel Reply

    پست های اخیر
    آخرین پست ها
    درباره ما

    جدیدترین اخبار سیاسی-اقتصادی-فرهنگی و ورزشی

    خدمات
    • یدک کش کرج | امداد خودرو و مکانیک سیار
    • امداد خودرو بوشهر | تماس با مکانیک سیار و یدک کش
    • یدک کش بوشهر | تماس فوری با امداد خودرو و مکانیک سیار
    • مکانیک سیار کرج | شماره امداد خودرو
    • امداد خودرو کرج | شماره یدکش و مکانیک سیار
    • شماره یدک کش کرج | امداد خودرو و مکانیک سیار شبانه روزی
    • امداد خودرو بوشهر
    پوشش
    • پنچرگیری سیار کرج
    • یدک کش اصفهان | تلفن تماس یدکش چرخگیر نیسان
    • حمل خودرو تهران | یدکش کش شبانه روزی تهران
    • مکانیک شبانه روزی تهران | شماره امداد خودرو و یدک کش
    • اخبار اقتصادی

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.