Close Menu
    پست های اخیر

    پس‌انداز مُرد، پس زنده باد مصرف!/ آیا ایرانیان دیگر به فردا امید ندارند؟

    تیر 16, 1404

    مصر منتظر دریافت گاز از اسرائیل

    تیر 16, 1404

    باد کاشتند اما طوفان همبستگی درو شد

    تیر 15, 1404
    Facebook X (Twitter) Instagram
    اخبار روز
    • صفحه اصلی
    • اقتصادی
    • بورس
    • سیاسی
    • وام
    نیوز 01
    اخبار روز
    Home»ورزشی»درخواست نیکو از بارسایی‌ها: من را با خودتان ببرید!
    ورزشی

    درخواست نیکو از بارسایی‌ها: من را با خودتان ببرید!

    مدیر سایتBy مدیر سایتخرداد 24, 1404بدون دیدگاه4 Mins Read



    کد خبر : 2133252 |
    25 خرداد 1404 ساعت 00:34 |
    163 بازدید |

    0
    دیدگاه

    انتقال بزرگ نزدیک است


    نیکو ویلیامز خودش در جمع‌های عمومی چیزی نمی‌گوید، اما اطرافیانش خوب می‌دانند: او دیوانه‌ پیوستن به بارسلوناست!

    درخواست نیکو از بارسایی‌ها: من را با خودتان ببرید!

    به گزارش “ورزش سه”، در روزهای پایانی اردو با تیم ملی اسپانیا و حتی در روزهای بعد از آن، این وینگر باشگاه اتلتیک بیلبائو بارها این آرزو را به چند نفر از دوستانش در رختکن بارسا منتقل کرده است. این حرف را نه جلوی دوربین گفته و نه در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرده، بلکه با اطمینان در کنار دوستانش به زبان آورده است.

    پیام نیکو این بوده: «داداش، منو ببر!» همین پیام را به بازیکنانی مثل لامین یامال، پدری، فرمین و پائو کوبارسی گفته و در محافل خصوصی همچنان تکرار می‌کند: اگر باشگاه در را باز کند، من آماده‌ام که وارد شوم.

    تمایل نیکو همزمان شده با تحرکات جدیدی که اسپورت روز جمعه به‌ طور اختصاصی فاش کرد. مدیر برنامه‌های او در بارسلونا با دکو ملاقات کرد تا ببیند باشگاه شرایط فعال‌سازی دوباره این انتقال را دارد یا نه؛ انتقالی که تابستان گذشته تا آستانه نهایی شدن پیش رفت ولی انجام نشد. این دیدار مخفیانه ولی تعیین‌کننده بود: بازیکن می‌خواهد بیاید و اطرافیانش می‌خواهند بدانند آیا این بار واقعاً ممکن است یا نه.

    رختکنی که منتظر اوست

    در طول اردو با تیم ملی اسپانیا، پیام نیکو کاملاً شفاف بود: او می‌خواهد در بارسا بازی کند و آماده است همین حالا این کار را انجام دهد. گفت‌وگوهای او با چند نفر از بازیکنان بارسا قابل توجه بود و این صمیمیت بسیار واقعی است. حتی با وجود پایان اردو، تماس‌ها قطع نشده؛ گفتگوها ادامه دارد و مهم‌تر از همه، انگیزه زیادی هست. نیکو حس می‌کند کاملاً در این تیم جا می‌افتد و این را مستقیماً به کسانی که داخل تیم هستند گفته است.

    یک عکس و هزار کلمه

    کمی بعد از ملاقات بین دکو و مدیربرنامه ویلیامز، لامین یامال عکسی در اینستاگرام منتشر کرد که در آن نیکو را در آغوش گرفته و هر دو دارند بعد از گلزنی برای اسپانیا جشن می‌گیرند. متنی زیر عکس نبود، اما نیازی هم نبود. لامین با این عکس پیامش را نشان داد؛ نیکو هم در دلش همان را می‌گوید؛ آهسته، ولی با هدف مشخص.

    2198966

    بند فسخ ۶۲ میلیونی

    نیکو ویلیامز ۲۲ ساله است، قراردادش با اتلتیک بیلبائو برقرار است و بند فسخش ۶۲ میلیون یورو تعیین شده. در هفته‌های اخیر، پیشنهادات بسیار خوبی از آرسنال و بایرن مونیخ داشته که حاضرند همین مبلغ را بپردازند. اما اولویت او ماندن در لالیگاست، به شرطی که پروژه‌ای باشد که او را هیجان‌زده کند. و برای او، بارسا همان پروژه است.

    لوئیس دیاز، رشفورد و نیکو

    در باشگاه بارسلونا، هدف اصلی همچنان لوئیس دیاز است، اما قیمت این بازیکن کلمبیایی حدود ۷۵ میلیون یوروست و لیورپول به این راحتی او را آزاد نمی‌کند. مارکوس رشفورد هم که شاید با مبلغی کمتر فروخته شود در فهرست قرار دارد. ولی در این شرایط، دوباره نیکو اهمیت پیدا می‌کند: او جوان‌تر است، لالیگا را به‌خوبی می‌شناسد و کاملاً در نسل جدید بازیکنان بارسا جا می‌افتد.

    2198967

    فلیک با خودش صحبت کرده است

    علاوه بر این، حمایت سرمربی هم وجود دارد. هانسی فلیک شخصاً با نیکو تماس گرفته و پروژه باشگاه، سبک بازی و نقشی که می‌تواند داشته باشد را برای او توضیح داده است. این مکالمه کوتاه اما معنادار بود. فلیک از آمدن او استقبال کرده و او را گزینه‌ای مناسب برای تقویت پست وینگر چپ می‌داند؛ پستی که برای فصل جدید در اولویت قرار دارد.

    باشگاه اتلتیک بیلبائو حاضر نیست بر سر فروش او مذاکره کند. فقط اگر کسی بند فسخ را بپردازد، نیکو جدا می‌شود. باشگاه بیلبائو در تلاش است قرارداد او را با افزایش دستمزد و شرایط جدید تمدید کند، اما نیکو احساس می‌کند وقتش رسیده که قدم بزرگ‌تری بردارد. او چالش بزرگ‌تری می‌خواهد. او بارسا را می‌خواهد.

    پیام به مقصد رسیده است

    نیکو این حرف را در مصاحبه نگفته و در شبکه‌های اجتماعی هم به آن اشاره نکرده، اما پیامش به همه رسیده است. به دوستانش. به مربیان. به باشگاه. «داداش، منو ببر» شاید در رختکن یک شوخی باشد، اما در این مورد، یک بیانیه رسمی است. نیکو می‌خواهد پیراهن بارسا را بپوشد و در بارسلونا این را می‌دانند. چون خودش مستقیم گفته است.



    منبع

    مدیر سایت
    • Website

    Add A Comment
    Leave A Reply Cancel Reply

    پست های اخیر
    آخرین پست ها
    درباره ما

    جدیدترین اخبار سیاسی-اقتصادی-فرهنگی و ورزشی

    خدمات
    • یدک کش کرج | امداد خودرو و مکانیک سیار
    • امداد خودرو بوشهر | تماس با مکانیک سیار و یدک کش
    • یدک کش بوشهر | تماس فوری با امداد خودرو و مکانیک سیار
    • مکانیک سیار کرج | شماره امداد خودرو
    • امداد خودرو کرج | شماره یدکش و مکانیک سیار
    • شماره یدک کش کرج | امداد خودرو و مکانیک سیار شبانه روزی
    • امداد خودرو بوشهر
    پوشش
    • پنچرگیری سیار کرج
    • یدک کش اصفهان | تلفن تماس یدکش چرخگیر نیسان
    • حمل خودرو تهران | یدکش کش شبانه روزی تهران
    • مکانیک شبانه روزی تهران | شماره امداد خودرو و یدک کش
    • اخبار اقتصادی

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.