Close Menu
    پست های اخیر

    حرکت بنزین به‌ سوی حساب‌های بانکی/ تا پایان تیر اجرای طرح نهایی می‌شود

    اردیبهشت 24, 1404

    تبلور افول و فضاحت صنعت برق کشور، در نیروگاه های آبادان و کهنوج

    اردیبهشت 24, 1404

    طرح استادیوم ۱۲۰ هزار نفری برای تبریز

    اردیبهشت 24, 1404
    Facebook X (Twitter) Instagram
    اخبار روز
    • صفحه اصلی
    • اقتصادی
    • بورس
    • سیاسی
    • وام
    نیوز 01
    اخبار روز
    Home»بورس»حق این مردم سود یک میلیون تومانی سهام عدالت نیست!
    بورس

    حق این مردم سود یک میلیون تومانی سهام عدالت نیست!

    مدیر سایتBy مدیر سایتاردیبهشت 7, 1404بدون دیدگاه4 Mins Read


    سهام عدالت یا نماد تمسخر؟

    حق این مردم سود یک میلیون تومانی سهام عدالت نیست!

    اگر توانستید، سهام عدالت خود را بفروشید و همان لحظه به دارایی‌های دیگر تبدیل کنید، اما سراغ بورس و طرح‌های دولتی نروید که ممکن است کلاه گشادی بر سرتان بگذارند!

    به گزارش بورس نیوز، آیا واقعا حق مردم از سهام عدالت سالانه یک میلیون و ۱۵۰ هزار تومان است؟ آیا همین ۲۵ میلیون تومان سهام عدالت را در صندوق طلا یا درآمد ثابت سرمایه‌گذاری می‌کردید، باز هم همین سود به حساب شما واریز می‌شد؟ چه سرمایه‌ها که در کشور نابود شده و برای مردم هم از سپرده‌گذاران گرفته تا سهامداران هیچ عایدی نداشته است! اگر بدانید مردم ایران با زیان‌انباشته شرکت‌های دولتی و هزینه ریخت‌وپاش مدیران چه فرصت‌ها و طرح‌های توسعه‌ای را از دست داده‌اند، دیگر ریالی به طرح‌های دولتی از صندوق‌های ETF گرفته تا بانک و بیمه واریز نمی‌کنید. این طرح‌ها رویافروشی می‌کنند، وعده وعید می‌دهند، تبلیغات رنگارنگ و هزار دوز و کلک برای جذب مردم که آخر سر به ضرر و ناامیدی میلیون‌ها نفر منجر می‌شود.

    قصد داریم سهام عدالت را به میدان ارزشگذاری دارایی‌ها آورده و سود واقعی آن را برآورد کنیم تا همه بدانند پاداش حمایت در روز‌های سخت و اعتماد، سهام عدالت ۲۵ میلیون تومانی با سود سالانه نهایتا ۵ درصد نیست؛ طرحی که فروش آن ممنوع است و افراد اختیار مال خود را هم ندارند! دیگر از سود سپرده بانکی که نرخ پایین‌تر نداریم؟ سود ۲۳ درصد بانک کجا و سود ۵ درصد سهام عدالت کجا؟ طلا سالانه بیش از ۱۰۰ درصد رشد قیمت را تجربه می‌کند، آن وقت DPS شرکت‌ها را می‌گیرند و درصدی ناچیز به سهامداران و مردم می‌دهند!

     

    حق این مردم سود یک میلیون تومانی سهام عدالت نیست!

     

    آیا واقعا حق سهامداران ۲۵ میلیون تومان است؟

    سوال اصلی این است: از زمانی که سهام عدالت را به مردم قالب کردند تا به الان، ارزش بازار شرکت‌ها ثابت مانده یا در تامین مالی‌های وقت و بی‌وقتی که دولت بخاطر کسری بودجه داشته از سوی مردم حمایت نشده‌اند که حالا یک بسته ۲۵ میلیون تومانی را بر سر مردم می‌زنند؟ که آن هم نه دکمه فروش دارد و نه سود سالانه‌ای که بشود برای قشر ضعیف، امید و عدالت خرید! از عرضه اولیه، پذیره‌نویسی و هزار و یک طرح مشارکتی دولتی، فقط تامین مالی از مردم را یاد گرفته‌اند، وگرنه هیچ سودی در این شرایط سخت اقتصادی و معیشت برای مردم نداشته‌اند. دولت در سال ۱۴۰۲ به مشمولان سهام عدالت، جمعا یک میلیون و ۱۲۸ هزار تومان و در سال ۱۴۰۳ حدودا ۱.۱ میلیون تومان سود پرداخت کرده که نهایتا ۵ درصد از کل دارایی‌های این بسته میشود و با توجه به نرخ تورم و فرصت‌های از دست رفته، هیچ ارزشی ندارد!

    در این شرایط سخت و با این میزان مالیات که دولت دریافت می‌کند باید به هر ایرانی یک بسته سرمایه‌گذاری متشکل از انواع دارایی به ارزش حداقل ۵۰ میلیون تومان تعلق می‌گرفت، نه اینکه با سهام عدالت ۲۵ میلیون تومانی در این شرایط تورمی، چندین سال بازی کنند و سود ناچیزی را به حساب سهامداران واریز کنند! منظور از بسته سرمایه‌گذاری متشکل از انواع دارایی این است که سهام شرکت‌های زیان‌ده را با این فشار فروش به زور و اجبار واگذار نکنند و یک سبد متنوع باشد که درون آن طلا، دلار، رمزارز، زعفران، اوراق درآمد ثابت و سایر سپرده‌های کالایی قرار بگیرد.

     

    حق این مردم سود یک میلیون تومانی سهام عدالت نیست!

     

     

    اگر توانستید، سهام عدالت خود را بفروشید!

    سهام عدالتی را به مردم داده‌اند که نه م‌یتوان خرید و فروش کرد، نه ارزش آن مطابق با تورم و ارزش بازار شرکت‌ها افزایش می یابد، نه سود سالانه شرکت‌ها تمام و کمال پرداخت می‌شود و نه سهام شرکت‌های درست و حسابی در این بسته قرار دارند. می‌خواهیم بدانیم دقیقا چه کسی مدیریت مالی و سرمایه‌گذاری سهام عدالت را بر عهده گرفته است! تمام شرکت‌هایی را به مردم در قالب سهام عدالت واگذار کرده‌اند که یا زیان‌ده‌اند یا رشد قیمت کمی دارند. ما حدودا ۷۰۰ شرکت بورسی داریم که می‌توانند سهام شرکت‌های نسبتا کوچک‌تر با پتانسیل بیشتر و ارزش ذاتی بالاتر را در این بسته کوچک بگنجانند، اما مردم را سهامدار شرکت‌هایی کرده‌اند که رانت، فساد، اختلاس و زیان‌انباشته در آن‌ها بیداد می‌کند!

    اگر توانستید، سهام عدالت خود را بفروشید و همان لحظه به طلا، دلار، رمزارز و انواع کالای با ارزش تبدیل کنید یا حتی با آن برای کسب و کار خود جنس و خدمات بخرید، اما سراغ بورس و طرح‌های دولتی نروید که ممکن است کلاه گشادی بر سرتان بگذارند! از سهام عدالت چه قدر سود حاصل شد؟ قیمت صندوق دولتی پالایش به اندازه کافی رشد کرد؟ عرضه اولیه‌ها که نماد تامین مالی سالم و حمایت از تولید هستند، بازده مورد انتظار را داشتند؟ اگر همان ۲۵۰ هزار تومان سهام عدالت را در سال ۱۳۸۵ در بازار سکه سرمایه‌گذاری می‌کردید، اکنون ۱۰۷ میلیون تومان پول داشتید که می‌توانستید هر لحظه به فروش برسانید!

    هادی بهرامی_ پژوهشگر بازار سرمایه

     

     

     

    اشتراک گذاری :





    منبع

    مدیر سایت
    • Website

    Add A Comment
    Leave A Reply Cancel Reply

    پست های اخیر
    آخرین پست ها
    درباره ما

    جدیدترین اخبار سیاسی-اقتصادی-فرهنگی و ورزشی

    خدمات
    • یدک کش کرج | امداد خودرو و مکانیک سیار
    • امداد خودرو بوشهر | تماس با مکانیک سیار و یدک کش
    • یدک کش بوشهر | تماس فوری با امداد خودرو و مکانیک سیار
    • مکانیک سیار کرج | شماره امداد خودرو
    • امداد خودرو کرج | شماره یدکش و مکانیک سیار
    • شماره یدک کش کرج | امداد خودرو و مکانیک سیار شبانه روزی
    پوشش
    • پنچرگیری سیار کرج
    • یدک کش اصفهان | تلفن تماس یدکش چرخگیر نیسان
    • حمل خودرو تهران | یدکش کش شبانه روزی تهران
    • مکانیک شبانه روزی تهران | شماره امداد خودرو و یدک کش
    • اخبار اقتصادی

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.