Close Menu
    پست های اخیر

    استخراج رمزارز با هر عنوانی از محل شبکه دولتی برق، خلاف قانون است  

    اردیبهشت 25, 1404

    حرکت پرشتاب بانک پارسیان به‌سوی بانکداری دیجیتال/ «پارس وام» محور تحول در خدمات غیرحضوری

    اردیبهشت 25, 1404

    برای تشکر از رئالی‌ها: بازی برزیل-رئال انجام می‌شود

    اردیبهشت 25, 1404
    Facebook X (Twitter) Instagram
    اخبار روز
    • صفحه اصلی
    • اقتصادی
    • بورس
    • سیاسی
    • وام
    نیوز 01
    اخبار روز
    Home»آب و هوا»دمای هوای آذربایجان شرقی تا اواخر هفته آینده به صورت نسبی کاهش می یابد – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
    آب و هوا

    دمای هوای آذربایجان شرقی تا اواخر هفته آینده به صورت نسبی کاهش می یابد – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان

    مدیر سایتBy مدیر سایتاردیبهشت 12, 1404بدون دیدگاه2 Mins Read



    به گزارش خبرگزاری مهر، محمد امیدفر، روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به اینکه این سامانه بارشی تا اواخر هفته آینده در استان فعال خواهد بود، افزود: بارش‌ها در برخی روزها به ویژه ساعات بعد از ظهر از شدت بیشتری برخوردار خواهد شد.

    وی با اشاره به صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی برای روز شنبه هفته آینده، اظهار کرد: با توجه به بارش‌های رگباری، احتمال آبگرفتگی معابر عمومی و سیلابی شدن مسیل‌ها و رودخانه‌ها، لغزندگی جاده و اختلال در تردد جاده‌ای وجود دارد.

    رئیس اداره پیش‌بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان‌شرقی با اشاره به احتمال رخداد تندبادهای لحظه‌ای و سقوط یا پرتاب اجسام و خسارت به سازه‌های سبک، خواستار انجام اقدامات پیشگیرانه برای محکم کردن سازه‌های سبک، تابلوهای تبلیغاتی و سقف گلخانه‌ها، عدم پارک خودروها در کنار درختان فرسوده و توجه کشاورزان به توصیه‌های کارشناسان جهاد کشاورزی استان شد.

    امیدفر، همچنین با اشاره به احتمال سیلابی شدن رودخانه‌ها و برخورد آذرخش از علاقه مندان به طبیعت، کوهنوردان و عشایر استان خواست در زمان بارندگی از اتراق و توقف در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، صعود به ارتفاعات، قرار گرفتن زیر درختان و جابجایی دام‌ها جدا خودداری کنند.

    وی با بیان اینکه طی امروز احتمال بارش‌های پراکنده و ناپایداری به علت شرایط فصلی و محلی در برخی مناطق استان وجود دارد، یادآور شد: از لحاظ شرایط دمایی نیز در روزهای آینده، دمای هوای استان به طور نسبی کاهش می‌یابد.

    رئیس اداره پیش‌بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان‌شرقی گفت: در ۲۴ ساعت گذشته، بناب با دمای ۲۷ درجه و ورزقان با دمای ۲ درجه سانتی گراد بالای صفر به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین شهرهای استان بودند.

    امیدفر، افزود: در این بازه زمانی، دمای تبریز در گرم‌ترین زمان به ۲۵ و در خنک‌ترین زمان به ۱۲ درجه سانتی گراد بالای صفر رسید و دمای فعلی این شهر (۸:۴۵) ۲۰ درجه ثبت شده که نسبت به روز گذشته در همین ساعت ۶ درجه افزایش یافته است.



    منبع

    مدیر سایت
    • Website

    Add A Comment
    Leave A Reply Cancel Reply

    پست های اخیر
    آخرین پست ها
    درباره ما

    جدیدترین اخبار سیاسی-اقتصادی-فرهنگی و ورزشی

    خدمات
    • یدک کش کرج | امداد خودرو و مکانیک سیار
    • امداد خودرو بوشهر | تماس با مکانیک سیار و یدک کش
    • یدک کش بوشهر | تماس فوری با امداد خودرو و مکانیک سیار
    • مکانیک سیار کرج | شماره امداد خودرو
    • امداد خودرو کرج | شماره یدکش و مکانیک سیار
    • شماره یدک کش کرج | امداد خودرو و مکانیک سیار شبانه روزی
    پوشش
    • پنچرگیری سیار کرج
    • یدک کش اصفهان | تلفن تماس یدکش چرخگیر نیسان
    • حمل خودرو تهران | یدکش کش شبانه روزی تهران
    • مکانیک شبانه روزی تهران | شماره امداد خودرو و یدک کش
    • اخبار اقتصادی

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.