به گزارش خبرگزاری تسنیم از تهران، سیزدهمین سالگرد شهادت پدر موشکی ایران، سردار شهید حسن طهرانی مقدم صبح امروز در قطعه شهدای بهشت زهرا (س) با حضور همرزم شهید سردار سید مجید موسوی جانشین فرمانده نیروی هوافضای سپاه، حمیدرضا مقدمفر، مشاور رسانهای فرمانده کل سپاه، محمد تاجیک مدیرعامل بهشت زهرا (س) و جمعی از مردم شهیدپرور برگزار شد.
در بخش نخست این مراسم احمد بابایی به شعرخوانی پرداخت.
صدق الله به هر آیه علی میبینم
وقت رسوایی و شرم خلفای بدلیست
هر طرف مینگرم وقت تماشای علی است
وسط معرکه بی حد و عددی یا حیدر
وسط معرکه بیحد و ادب یا رجز شیعه زهراست مدد یا حیدر
ای خوش آن راه که با عشق علی سر شده است
هرچه مقبول اگر گشته به حیدر شده است
به علم نشرح حق شارح صدر است علی
روز وصل است علی و شب قدر است علی
اوج پرواز علی موج تماشاست علی
صاحب تیغ دو دم قبله زهراست علی
خالق صبر علی خالق لبخند علی
ابولیتام علی شیر خداوند صدق الله
در این عشق شناور بودیم
ما که عمری سر سفره حیدر بودیم
نه که یک عمر همه درد دم مست علی
در ادامه این مراسم گروه سرود نور دانش در سیزدهمین سالگرد شهادت سردار طهرانیمقدم سرود شیدای دانایی را اجرا کردند.
عملیات «وعده صادق 2» یک واقعه تاریخی بیبدیل بود
سردار سید مجید موسوی، جانشین فرمانده نیروی هوافضای سپاه در بخش دیگری از این مراسم اظهار داشت: 13 ماه از عملیات طوفانالاقصی و اقدام شجاعانه رزمندگان فلسطینی در سرزمین غزه می گذرد و در ادامه ما شاهد جنایتهای بی حد و حصر رژیم صهیون هستیم.
وی افزود: در خلال این دوره شاهد اتفاقات شگرفتی بودیم. اتفاقاتی که در این مسیر قرار گرفته خارج از برآوردهای ذهنی است که معمولا این طرحها را نظامیان و یا مقامات سیاسی انجام میدهند.
جانشین فرمانده نیروی هوافضای سپاه تصریح کرد: در میان این وقایع مهم دو اتفاق برای ما بسیار حائز اهمیت است. عملیات وعده صادق یک با اجرای عملیات موشکی و پهپادی به صورت ترکیبی در فروردین ماه انجام شد و در ادامه پاسخ به شرارتهای صهیونیستها در دهم مهرماه امسال عملیات وعده صادق را دیدم که اختصاصاً موشکی بود که یک واقعه تاریخی و بیبدیل است.
وی ادامه داد: ایران با تغییر موازنه و بهکارگیری سلاح از مبدأ کشور یک فصل جدیدی را آغاز کرد و در این دو عملیات از ظرفیت کامل خودش برای پاسخگویی به شرارت دشمن استفاده کرد و در کلام حضرت آقا تاریخ را باید به قبل و بعد از این عملیات ثبت کرد.
سردار موسوی با بیان اینکه ما شهید طهرانیمقدم را به لحاظ فکری صاحب نظری قدرت موشکی میدانیم، ادامه داد: شخصیتی است که برای ایجاد قدرت موشکی تمام وجود، سرمایه ذهنی و جسمی خود را گذاشت و هزینه آخر این شهید شهادت او بود.
وی خانطرنشان کرد: شهید طهرانیمقدم نسبت به اینکه همچنین نظریه را پیادهسازی کند یک باور فکری عمیق داشت. وضعیت کشور را از جهات مختلف ارزیابی کرده بود و ظرفیتها و مقدورات کشور را کاملاً میشناخت و نگاه وسیع و بلندی داشت.
جانشین فرمانده نیروی هوافضای سپاه تاکید کرد: شهید طهرانیمقدم در شرایطی که برای بهکارگیری سلاحهای موشکی محدودیت داشت نگاه بر این داشت که ظرفیتهای صنعتی شکل بگیرد. نسبت به دشمن کاملاً آشنایی داشت و صحنه نبرد را خوب میشناخت.
وی گفت: شهید طهرانیمقدم هندسه قدرت جهانی را خوب میشناخت و مفهوم قدرت را درک کرده بود و نسبت به آنچه که برای بازدارندگی و مقابله با تهدیدها به آن برسیم ذهنیت داشت و اندیشهاش به اندازهای عمیق بود که همه مسائل در کنار فعالیتهای رزمی خودش غفلت از آنها نمیکرد.
در پایان این مراسم مرتضی خلیلی به مرثیهخوانی در رثای شهدا پرداخت.
انتهای پیام/